Winactie Zwangerschaps Portret

De PortretStudio geeft één ZwangerschapsPortret weg: een fotoshoot van ruim 2 uur & 7 prachtige bewerkte foto’s van jou en je mooie zwangere buik!

De fotoshoot wordt in De PortretStudio in De Wijk (Dr) gehouden, met verschillende kledingsets en settings, je mag na 2 weken uit de selectie 7 prachtige bewerkte foto’s kiezen. (De waarde van deze shoot en 7 foto’s betreft 475.-)

Hoe doe je mee?

– Zet een ❤️ achter onder deze post om kans te maken op
– En volg DePortretStudio op Instagram of Facebook

Ken je iemand die zwanger is, tag deze persoon…

Deze winactie start woensdag 22 september en sluit woensdag 29 september 2021 om 18.00 uur, ’s avonds om 20.00 uur hoor je of je gewonnen hebt.
De fotoshoot zal in overleg met de winnares tussen de 30 tot 34 weken zwangerschap worden gemaakt.

VOORWAARDEN:

• Deze winactie is opgezet door PortretStudio by Marco Zoutman, onderdeel van MarcoZoutmanDesign. De winaktie loopt vanaf 22 september en stopt 29 september 2021 om 18.00 uur. Om kans te maken dienen deelnemers voor het einde van de actieperiode op de winactiepost op Instagram of Facebook een hartje te plaatsen en de betreffende pagina van De PortretStudio te volgen.
• De winnares wordt door loting getrokken en op 29 september 2021 om 20.00 uur bekend gemaakt, via de site, Instagram, Facebook en krijgt persoonlijk bericht.
• Er wordt één prijs weggeven, te weten: een zwangerschapsfotoshoot & 7 bewerkte foto’s, die op een later moment uit de selectie gekozen kunnen worden.
• De prijs kan niet worden overgedragen of worden omgezet naar geld.
• Deelnemers onder de 18 jaar kunnen aantoonbaar toestemming van ouders of voogd overleggen.
•Hoewel deze winactie zorgvuldig is opgezet, kunnen De PortretStudio en MarcoZoutmanDesign niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele fouten of onduidelijkheden in deze actie en behouden ieder recht om deze voorwaarden te kunnen wijzigen, deelnemers zonder opgaaf van reden uit te sluiten of de winactie vroegtijdig te beëindigen.
• Op voorgenoemde prijs is geen kansspelbelasting van toepassing.
• Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere social media welke zijn gebruikt bij deze winaktie.